Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

VICTOR PONTA ATACA GUVERNUL DUPA CE RATA INFLATIEI A AJUNS LA 5%

Autor:Redactia

Victor Ponta a criticat dur actuala guvernare după ce rata inflației a ajuns în luna februarie la 4,72%:

„Rata inflatiei a ajuns aproape la 5% - adica, mai pe romaneste, toti cei care aveti salariile si pensiile in lei ( nu in euro sau dolari) sa stiti ca v-au scazut cu 5% / nu o sa vedeti acest subiect la televizor - dar il simtiti in buzunar.

Ps - va rog sa nu va lasati prostiti de minciunile unor asa zisi “liberali” care sunt de fapt mai populisti si mai demagogi decat orice socialist : Banca Nationala nu are nicio vina in povestea asta - cel mult poate sa mareasca dobanda de referinta ( adica platiti mai mult cei care aveti credite)! Inflatia apare cand un Guvern doar da bani pe care nu ii are si nu este in stare sa stimuleze investitiile, absorbtia de fonduri europene si incasarile la buget ! Ma rog - Guvernul actual are alte prioritati decat acestea!

Ps 2 - ah - si povestea cu cresterea salariilor cu 25% va ramane in final cea mai mare inselaciune din istorie !!! 21% sunt contributiile sociale trecute la angajat si 5% inflatie = rezultat minus 1% in buzunar!!! Tari Daddy si cu Darius!”, a declarat fostul premier prin intermediul Facebook.