Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

VICTOR PONTA: ”REVOCAREA ȘEFEI DNA O FARSĂ A LUI LIVIU DRAGNEA”

Autor:redacția

Victor Ponta susține într-o emisiune la TVR că tot circul cu revocarea Laurei Codruța Kovesi este o farsă. Acesta susține că totul este regizat de Liviu Dragnea pentru a da teme false televiziunilor de casă, dar și pentru ca electoratul PSD să nu își dea seama de eșecul guvernării.

”Mi se pare o farsă evidentă, toată chestia asta! Dar bănuiesc că vă așteptați să vedeți care sunt efectele juridice. Sau dacă vreți din punct de vedere politic, miza este pentru cei de la televiziuni, care cred cu tărie în lupta împotriva DNA, pentru Antenă, pentru RTV, îi mai duce Dragnea puțin cu zăhărelul.

Totodată, electoratul PSD trebuia să nu audă sub nicio formă că în loc de creștere de salarii de 25% s-au transformat în creșteri zero și sunt fericiți cei care nu au parte de scăderi”, a declarat Victor Ponta, la TVR luni seara.

Fostul premier a susținut că Liviu Dragnea a mers la Cotroceni pentru a-și negocia dosarele cu președintele Klaus Iohannis: ”Am aflat de la domnul Iohannis că a venit un domn pe ușa din spate de la Cotroceni, un domn cu o doamnă. În ce calitate a fost invitat domnul Dragnea, de ambasador al Republicii Teleorman? Al doilea de ce nu a fost invitat? Domnul Dragnea s-a dus să își negocieze vreun dosar”.