Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

UN PRETENDENT PENTRU LOCUL LUI FIREA ISI FACE APARITIA!

Autor:Redactia

Viorel Cataramă a anunțat duminică faptul că ar dori să fie candidatul liberalilor pentru primăria Capitalei, în 2020.

„Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală”, a declarat Cataramă, în prezent, prim-vicepreședinte al filialei Sector 2 a PNL.

Cataramă a comentat și o posibilă alianță a dreptei pentru alegerile generale din 2020, fiind de părere că PNL este singurul reprezentant al dreptei românești și acuzându-l pe fostul premier Dacian Cioloș că este un impostor: „În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alianţă condusă de Cioloş - un impostor politic care a supt seva din PNL şi l-a trădat.”

În schimb, Cristian Bușoi, președinte al PNL București, a declarat că mai sunt și alți candidați care ar putea intra în cursa pentru primăria Capitalei: „În calitate de președinte, trebuie să văd toate opțiunile și trebuie să ne supunem unor criterii obiective. Apreciez faptul că dumnealui a anunțat această intenție. Chiar dacă nu au anunțat-o public, mai sunt și alți colegi din organizația de București care și-ar dori să intre în luptă.”