Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

SCANDAL: DRAGNEA ÎL PUNE LA PUNCT PE ”ȘOBOLANUL ȘI MINCINOSUL PATOLOGIC” - PONTA

Autor:redacția

Fostul premier Victor Ponta a afirmat de la tribuna Parlamentului că fostul premier Mihai Tudose s-a opus proiectului legii de înființare a Fondului Suveran de Investiții ”pentru că nu vrea să intre la pușcărie”, iar ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a considerat înfiinţarea Fondului o prostie.

De asemenea, Ponta a avertizat că: ”Prin votul dat azi de catre deputatii PSD - ALDE - UDMR toate aceste companii trec de la Stat la un Fond absolut privat care va fi condus de catre oamenii pusi de Liviu Dragnea si care le va vinde catre diversi “investitori” din Israel si Rusia! O bataie de joc - un furt de 10 MILIARDE DE EURO / de la romani - pentru Liviu Dragnea si gasca lui!”

Fiind întrebat cum comentează afirmațiile lui Ponta, Liviu Dragnea a spus: ”Sincer, în general, nu vreau să comentez ce spun şobolanii. E foarte simplu. Domnul Mihai Tudose nu se putea opune pentru că era unul dintre cei care a avut această idee, în vara anului 2016, iar domnul Teodorovici aştept să văd ce spune în legătură cu acest proiect de lege. Dacă ne luăm după ce spune un şobolan că spun alţii, ar urma să închidem ţara. Nu poţi să conduci ţara după minciunile unor mincinoşi patologici”