Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

Războiul liberalilor: Orban îl atacă pe Tăriceanu

Autor:Redactia

Călin Popescu-Tăriceanu a jignit electoratul liberal. Cel puțin asta crede președintele PNL, Ludovic Orban.

Într-un mesaj postat astăzi, Orban l-a criticat pe președintele Senatului, observând că „niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulţi purici.” Sâmbătă, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat la o televiziune că electoratul căruia i se adresează Klaus Iohannis „vrea sânge pe pereți” și nu este interesat de „abuzurile statului”.

„6.288.769 de români au votat în turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei vă războiţi, domnule, pardon, tovarăşe Tăriceanu. Pe ei îi jigniţi prin afirmaţiile stupide şi pline de invidie şi ranchiună care vă scapă pe gură, precum otrava din gura şarpelui. Printre ei se află şi peste 150.000 dintre cei 508.572 de votanţi ai dumneavoastră din primul tur, care nu v-au ascultat îndemnurile disperate de a vota candidatul PSD în turul II, ci l-au preferat pe Klaus Johannis. Si pe aceştia îi dispretuiţi şi îi jigniţi”, a scris liderul PNL, Ludovic Orban, într-o postare pe Facebook.

Orban își încheie postarea atrăgând atenția că Tăriceanu nu are nicio scuză pentru așa-zisele jigniri aduse electoratului liberal, ironizându-l pe președintele Senatului printr-o referire la declarația sa: „aveţi o singură scuză: "ATÂT VĂ DUCE MINTEA!". Şi, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.”