Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

PSD: NICU BĂNICIOIU IESE LA ATAC

Autor:redacția

Pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al sănătății Nicolae Bănicioiu face un apel la membri PSD care vor fi delegați la Congresul PSD de sâmbătă.

”Mă adresez acum membrilor Partidului Social Democrat caruia i-am dedicat TOATA activitatea mea din ultimii ani. După cum cred că ați aflat deja, astăzi m-am hotărât să îmi depun candidatura pentru funcția de președinte executiv, iar primele reacții m-au încurajat. Nu știu ce va fi la Congresul de sâmbătă, dar simt că e nevoie deja de candidaturi care să fie sprijinite de oamenii din partid, nu de șefii de organizații.

De la ei va veni însănătoșirea, întărirea partidului, pentru că e clar că șefii au eșuat în a construi un partid modern, european. Șefii trebuie ajutati de membrii de partid sa inteleaga ce se intampla inainte de a decide. Pentru aceasta, as vrea sa-i convingem sa ne asculte.

O putem face numai prin votul nostru. Acum câțiva ani, mi-ați încredințat Sănătatea românilor, acum, cu votul vostru cred că aș putea ajuta ca PSD să își recapete Sănătatea si Demnitatea!”, scrie liderul PSD