Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS ACUZĂ: ACTUL DE JUSTIȚIE ESTE PUS LA ÎNDOIALĂ TOCMAI DE ACELE PERSOANE CHEMATE SĂ RĂSPUNDĂ ÎN FAȘA LEGII

Autor:redacția

Marți, președintele Iohannis i-a invitat la Palatul Cotroceni pe absolvenții Institutului Național de Magistratură, ocazie cu care le-a transmis și i-a asigurat de susținerea sa deplină, dar și a românilor în îndeplinirea misiunii lor.

„Învestirea dumneavoastră în funcție survine într-un moment în care actul de justiție este pus la îndoială public tocmai de acele persoane care sunt chemate să răspundă în fața legii”, le-a spus șeful statului absolvenților INM, în condițiile în care care era prezent în sala de la Cotroceni și ministrul justiției, Tudorel Toader.

„Pentru o națiune care aspiră la un viitor demn, legea și independența celor care se află în slujba justiției nu sunt negociabile și nici tranzacționabile”, a spus președintele. Magistrații reprezintă unul dintre pilonii care nu lasă generațiile să se irosească în permanente și falimentare reînceputuri, a încheiat președintele.