Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

DEZASTRU IN PSD! FOSTUL PRIM-MINISTRU MIHAI TUDOSE SI ECATERINA ANDRONESCU AR PLECA DIN PARTID! ALTI 20 DE PARLAMENTARI ÎI URMEAZĂ!

Autor: redactia

Se pare ca "Imperiul" PSD condus de Liviu Dragnea este din ce in ca mai vulnerabil! Anumite surse politice au oferit informatii pentru „Adevărul“ cum că Ecaterina Andronescu şi Mihai Tudose poarta negocieri stranse cu Victor Ponta pentru trecerea de la PSD la Pro România.

Se aude ca fostul premier Victor Ponta va rupe încă 20 de parlamentari de la PSD, PMP şi ALDE şi ar putea înclina decisiv balanţa pentru demiterea Guvernului Dăncilă, care este controlat dupa cum se stie de Liviu Dragnea care incet incet se pare ca pierde controlul partidului, tot mai multi membrii fiind nemultumiti de actuala conducere catalogata drept "dictatoriala".

Dupa cum puteam vedea, Victor Ponta a initiat de cateva zile multiple negocieri prin care nmeroase pwrsonalitati politice din PSD, PMP si ALDE au facut pasul spre PRO ROMANIA. Nici in "zona" tineretului partidul lui Ponta nu sta rau, fostul presedinte TSD, Mihai Sturzu, fiind primit in actuala grupare politica cu mainile deschise! Se stie despre acesta ca a fost mereu un om de incdedere al lui Victor Ponta, Sturzu mergand si in PRU, la initiativa acestuia.

In interiorul PSD se zvonesc plecati masive. „Ponta negociază de ceva vreme cu mai mulţi parlamentari de la noi, dar avea problema dosarului. Acum, că a fost achitat, chiar şi în primă instanţă, s-a descătuşat. Ne aşteptăm să pierdem cam 20 de oameni, căci Ponta are încă priză în partid. Ştim că negociază şi cu nume importante din PSD“, a declarat pentru „Adevărul“ unul dintre vicepreşedinţii PSD.