Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA REACȚIE LA ABUZURILE PROCURORILOR DNA

Autor:redacția

Fostul lider PSD Victor Ponta a acuzat procurorii DNA ca i s-au fabricat dosare pe baza unor "probe false" si prin "santajarea" martorilor, și nu crede ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va incerca sa schimbe ceva, deoarece "nu il lasa seful lui, Liviu Dragnea", care spera că, făcând "blatul cu Sistemul", va scapa de acuzatiile din dosarele instrumentate de DNA.

"Cel care are dreptul legal sa actioneze - adica Ministrul Justitiei - sunt sigur ca nu va face nimic (nu il lasa seful lui Liviu Dragnea care isi continua 'blatul' cu Sistemul sperand ca el scapa)! Si Parlamentul dominat de Dragnea se va multumi sa dea din gura si atat! Nici de la Procurorul General Augustin Lazar nu am nicio așteptare - a ajuns in funcție prin înscenarea unui dosar predecesorului său Tiberiu Nițu!

Ponta afirmă că, în timp ce se afla in vizită oficială în SUA, la DNA Ploiesti i se "fabricau probe false, se instigau martori mincinoși și se pregatea perchezitionarea mamei si surorii" sale, precum si arestarea cumnatului sau. "Deoarece nu am demisionat imediat dupa inscenarea de la Ploiesti s-a trecut la planul al doilea pentru schimbarea Guvernului - procurorul Uncheselu a inventat la Bucuresti un alt dosar pentru pretinse fapte din 2007-2008 ( eram deja in 2015) falsificand documente si santajand martorii din dosar sa minta ceva despre mine!

Sper doar ca CSM sa faca ceva pentru onoarea si prestigiul miilor de magistrati corecti care nu au nicio legatura cu aceste abuzuri ingrozitoare / si am incredere ca judecatorii vor face dreptate (insa dupa ani de umilinte si pierderi ireparabile)! Update - la inregistrarile evident reale ale "inculpatului" Vlad Cosma a raspuns și DNA cu alte inregistrări ( foarte probabil la fel de reale)! Nu că nu ar fi adevarat ce spune Cosma , dar uite ca avem și noi la fel și le scoatem când ne trebuie !!!! Mă intreb cine este mai infractor în acest caz??? Greu de răspuns.... dar unii cică sunt procurori, aplica legea și sunt plătiți din bani publici pentru asta !!!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.