Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA CONDAMNĂ DICTATURA LUI DRAGNEA ÎN PSD

Autor:redactia

Victor Ponta a reacționat dur la decizia de excludere din PSD Mihai Chirica, primarul Iașului. Acesta susține că Liviu Dragnea acționează pe principiul „niciun pesedist nu mai are ce căuta în PSD” și afirmă că social-democrații au pierdut orice șansă de a mai câștiga Primăria Municipiului Iași.

Biroul Permanent Judeţean al organizaţiei municipale PSD Iaşi a decis, în şedinţa de vineri, excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum şi viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a preşedintelui executiv al organizaţiei municipale Iaşi a social-democraţilor, Sorin Iacoban.

„Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose! Dragnea ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu face curatenie in Partid pe principiul “niciun pesedist nu mai are ce cauta in PSD”!!! Deja se depaseste orice limita admisibila a ratiunii si bunului simt! .

Excluderea Primarului Iasiului din PSD este inca o palma data alegatorilor si imaginii Partidului de catre “Echipa Dragnea”! Dragnea pierde Iasiul ( “capitala Moldovei”) , ii umileste pe alegatorii din acea zona, arata ca elimina fara scrupule orice voce care nu se supune orbeste , compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras! Sunt convins ca Mihai Chirica se va dovedi un bun primar in continuare pentru Iasi - si ca in 2020 va fi reales in functie tocmai pentru ca nu s-a conpromis pe post de figurant in filmele proaste de “Teleorman production”!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.