Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA PROCURORULUI MARIUS IACOB, ADJUNCTUL ȘEFEI DNA LAURA CODRUȚA KOVESI

Autor:redacția

Într-o emisiune la RomâniaTV , fostul premier Victor Ponta a lansat acuzații extrem de grave la adresa lui Marius Iacob, procuror șef-adjunct al DNA, cunoscut opiniei publice ca fiind cel care a soluționat dosarul ”Elodia” .

Acesta a afirmat că in cursul anului 2015 , înainte de a demisiona de la șefia Guvernului, procurorul Marius Iacob a ”scos din arest cel puțin cinci oameni, care se aflau în stare de arest preventiv și au fost îndemnați să dea declarații împotriva mea”.

Totodată, Ponta a afirmat că personal va pune la dispoziția presei numele acelor persoane: ”"O să vă aduc oameni care au fost scoși din arest și cărora li s-a spus să scrie ceva de Ponta ca să scape. Nu unul, vă aduc 5 oameni. Se întâmpla în 2015, când trebuia să-mi dau demisia. Li s-a spus: Scrie ceva și scapi. A obținut demisia mea. Și e așa bine în România acum, după ce mi-am dat demisia? Toate acestea s-au întâmplat și la DNA central, și la DNA Ploiești”.