Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: LIVIU DRAGNEA ACUZĂ DNA DE POLIȚIE POLITICĂ

Autor:redacția

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a reacţionat cu privire la înregistrările prezentate de fostul deputat Vlad Cosma, duminică seara, la postul de televiziune Antena 3.

"Eu cred că cel mai importat e că s-a autosesizat Inspecţia Judiciară. Nu e suficient. Trebuie facuta o ancheta rapid, stabilit daca probele de aseara sunt adevarate, si par adevarate. Trebuie luate masuri imediat pentru ca astfel de practici sa nu se mai intample in Romania.

Daca ceea ce a aparut in spatiul public este adevarat, avem elementele clare de politie politica. Nu cred ca poate fi vorba doar de abateri disciplinare. Atat prin interviul doamnei procuror Iorga, cat si in inregistrari sunt elemente penale foarte serioase", a declarat luni dimineață Liviu Dragnea.

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a prezentat duminică seara la Antena 3 înregistrări cu procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea, de la DNA Ploieşti, care i-ar fi cerut să fabrice şi să planteze probe în dosarul în care era anchetat Sebastian Ghiţă. DNA susţine, într-un comunicat transmis luni dimineaţă, că înregistrările sunt prelucrate. Inspecţia Judiciară a demarat o anchetă pe această temă.