Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: GABRIELA FIREA II CERE DEMISIA LUI DRAGNEA DE LA SEFIA PSD!

Autor:Redactia

Gabriela Firea a explicat că din punctul său de vedere, în acest moment interesul României și cel al partidului PSD este sacrificat pentru cauza unui om, Liviu Dragnea. ”Ni se repetă cu obstinaţie să fim solidari, să fim uniţi, să nu spunem nimic ce deranjează persoana domnului preşedinte, să nu spunem nimic care, ieşind din afara şedinţelor noastre, ar da muniţie adversarilor. Dar eu înţeleg această solidaritate într-un sens negativ pentru că aşa se omoară viaţa reală de partid. Aşa se distruge conexiunea pe care orice formaţiune politică trebuie să o aibă cu cei care ne-au dat votul şi ne-au dat încrederea.

Noi suntem îndemnaţi la tăcere de dragul unei aşa-numite solidarităţi şi unităţi care nu mai reprezintă un progres pentru partid. (Solidaritate - n.r.) cu un om”, a declarat primarul general al Capitalei, la TVR. Întrebată dacă în momentul de faţă se sacrifică interesul României, interesul unui partid, unei guvernări pentru cauza unui om, Firea a răspuns: ”Eu aşa consider. Dacă greşesc, se va dovedi”.

A declarata aceasta intr-o conferinta de presa. De asemenea, întrebată dacă Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas în spate pentru ca PSD să meargă pe o direcţie bună, Firea a precizat: ”Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu alţi colegi, a nu se interpreta într-un alt fel. Din punctul meu de vedere, da. Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, multe care nici nu fac parte din Guvern (...), dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid, dar mai puţin pentru partid, cât pentru ţară”, a încheiat doamna Primar.