Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA ÎI DESFIINȚEAZĂ PE OAMENII ”MINCINOSULUI DRAGNEA”

Autor:redacția

Fostul premier Victor Ponta critică dur guvernarea condusă de ”mincinosul național Liviu Dragnea” și trece în revistă nouă minciuni care au fost spuse românilor în ultimul an. Totodată, fostul social-democrat face trimitere la perioada crizei economice și la tăierile de salarii decise de Guvernul Boc.

„În 2010 (când s-au tăiat salariile și pensiile) oamenii nu s-au revoltat pentru că li s-a spus că asta e singura soluție la criza economică. Au strâns din dinți și l-au taxat pe Băsescu cu prima ocazie - la referendumul din 2012 și, apoi, la alegerile locale și parlamentare”, arată Victor Ponta, într-o postare pe contul său de Facebook. Fostul președinte al PSD susține că, în 2017, situația este diferită față de anul 2010. După care trece în revistă nouă minciuni ale guvernării PSD-ALDE: „- Oamenii au fost mințiți că salariile lor vor crește cu 25 % - minciună! - Oamenii au fost mințiți că nu vor scădea salariile prin transferul contribuțiilor - minciună! - Investitorii au fost mințiți că impozitul pe dividende va scădea de la 5% (cât făcuse Guvernul Ponta) la 0% - minciună, acum practic este 15%.

- Personalul din sănătate a fost mințit că nu va mai plăti impozit - minciună! - cei din IT au fost mințiți că nu le vor scădea veniturile după trecerea contribuțiilor la angajat - minciună! - Profesorii au fost mințiți că vor avea la dispoziție banii cuveniți din titluri executorii - minciună! - Cei care aveau de recuperat taxa auto au fost mințiți că vor primi banii - minciună! - Pensionarii au fost mințiți că vor avea o viață mai bună și acum văd că toate prețurile la alimente, medicamente și întreținere au explodat!

- Oamenii cu credite la bănci au fost mințiți că vor suporta mai ușor această povară - minciună! Euro a ajuns la un curs istoric de 4.65 și ROBOR la fel!”, a scris fostul premier pe contul său de Facebook. Ponta mai arată că PSD-ul de azi „distruge tot ce a reușit această țară în ultimii șase ani și ne aduce înapoi la anul 2010!”.