Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: FOSTUL PREMIER DACIAN CIOLOS ISI FACE PARTID

Autor:Redactia

Fostul premier Dacian Cioloș a decis să revină pe scena politică alături de mai mulți foști membri ai guvernului tehnocrat.

Noua sa formațiune politică va purta numele de ”Mişcarea România Împreună” iar din partid mai fac parte Dragoş Pîslaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae şi Liviu Iolu.

„După un an de zile am decis că e nevoie de mai mult decât de o mişcare civică, ci şi de o asumare politică. Criza cea mai mare a societăţii e cea a valorilor. Oamenii nu mai au repere şi nu mai au încredere. Trăim momente de divizare. Din punctul nostru de vedere, acest proiect politic nu doar că trebuie să aibă la bază nişte valori pe care să construim soluţii. Obiectivul nostru este ca până la momentul efectiv al lansării să adăugăm şi soluţiile pe care le propunem pe teme mari”, a declarat Dacian Cioloș.

De asemenea Vlad Voiculescu a declarat: ”Cred că principalul nostru obiectiv este să spunem «Rămâneţi în ţară, putem să construim împreună». Cred că fiecare generaţie are misiunea ei, iar asta este misiunea pe care o are generaţia noastră. Mesajul principal este, astăzi, «Veniţi alături de noi, pentru că numai împreună putem reuşi»”.