Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: Afla ce nou proiect a anuntat Gabriela Firea

Autor:Redactia

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar dori construirea unui complex sportiv, a unui liceu și a unui internat în comuna Snagov.

Primăria justifică proiectul referindu-se la „deficitul de baze sportive si terenuri de sport de pe raza Municipiului Bucuresti care privează pe de o parte sportivi care doresc să se antreneze şi să concureze la un nivel profesionist”, dar și prin faptul că amplasarea unui asemenea complex sportiv în afara orașului ar aduce cu sine „nivel sporit de siguranță si confort”.

Opoziția a reacționat deja la inițiativa primarului general. Ciprian Ciucu, consilier din partea PNL, a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook: „Primărița se crede deja premier. Se substituie Guvernului și vrea să facă un liceu și o bază sportivă la Snagov. Pe banii noștri, ai bucureștenilor! De ce la Snagov și nu în altă parte? Pe ce criterii a ales Snagovul? Nu știu. Probabil pt. că e primar PSD acolo la Snagov...?”

„Astfel de investiții și lucrări publice în țară sunt decise de guvern că de aia e guvern. Dar nu poți lăsa legea să strice un deal politic prin Ilfov, nu-i așa? Plus că, ea este (pe bune!) președinte PSD Ilfov și doar interimar la București”, a mai observat reprezentantul PNL.