Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

ȘOC: VICTOR PONTA ȘTIA CĂ S-AU FALSIFICAT PROBE ÎN DOSARELE SALE

Autor:redacția

Sâmbătă seara, într-o emisiune la postul de televiziune România TV, fostul premier Victor Ponta a declarat că știa că s-au falsificat probe în dosarul ”Tony Blair” pentru a fi inculpat: ”Eu stiam ca s-au falsificat si se falsifica probe la DNA Ploiesti acum s-a si dovedit acest lucru dar nu se întâmplă nimic” De când am fost plecat în America în vizită la Pentagon am aflat prima oară că se falsifică probe, m-am întors acasă și am aflat că mi s-a deschis celebrul dosar penal ”Tony Blair”.

Era un singur martor cu identitate protejata care spunea că Ponta l-a amenințat pe Ghiță, ca ulterior să aflu ca era Vlad Cozma, care a spus iata ca a dat o declarație în fals . Ce mi s-a parut un lucru foarte grav a fost ca procurorul Portocală mi-a facut dosarul sa nu mai candidez si mi-a aplicat masura preventiva a controlului judiciar desi atunci eram prim ministru.

în 2016 expira mandatul lui Kovesi si se stia ca PSD nu va mai sustine un nou mandat la conducerea DNA pentru aceasta, motiv pentru care mi-au înscenat aceste dosare penale, a mai declarat Victor Ponta.